Wat is de frequentie van Classic FM?

Wat is de frequentie van Classic FM?

classicnl (voorheen Classic FM) is een radiostation dat 24 uur per dag licht klassieke muziek uitzendt….

classicnl
Land Nederland
Uitzendgebied landelijk
Frequenties (FM) Analoog FM: n.v.t. Kabel: zie website DAB+: ja Satelliet: free-to-air op Astra3 11.914 GHz H – 27500 – 3/4
Website

Hoe vind ik Classic FM op de radio?

Hoe kan ik classicnl ontvangen? classicnl is overal te ontvangen via de kabel en internet, en in grote delen van Nederland via DAB+. Luisteren kan rechtstreeks via onze website en via de classicnl app op je smartphone of tablet. Met deze app luister je ook onderweg naar de mooiste klassieke muziek.

Wat is de frequentie voor klassieke muziek?

Radio 4 Frequentie Luisteren

Frequenties Goes: 95.0 FM Lopik: 94.3 FM Markelo: 91.4 Rotterdam: 94.7 Hulsberg: 98.7 FM Loon op Zand: 98.2 FM FM Roermond: 94.5 FM FM Smilde: 94.8 FM Wieringermeer: 101.6 FM
Categorieën Klassieke Muziek
Officiële site www.nporadio4.nl/frequenties
Lancering 1975
Adres

Kan ik nog analoog radio luisteren?

Analoge radio stopt. Kabelmaatschappij Ziggo/ Vodafone is de laatste aanbieder die de stekker uit dit bij velen geliefde medium trekt. Eind 2021 moet de hele transitie definitief zijn en is de analoge ontvangst via de kabel niet meer beschikbaar.

Wat kan je doen met 100 MB?

Met 100 Mb/s kan iedereen probleemloos zijn digitale ding doen zonder dat het afspelen van een video hapert of dat het downloaden van die bestanden wel érg lang duurt. Deze internetsnelheid heeft heel veel capaciteit en daardoor is het ideaal als er bij jou thuis veel apparaten zijn met een internetverbinding.

Hoe kan ik radio luisteren op mijn telefoon?

De 6 beste internetradio-apps voor Android

  1. TuneIn Radio. TuneIn Radio is de meest complete internetradio-app uit dit lijstje.
  2. Nederland.FM. De Nederland FM-app is gebaseerd op de gelijknamige website en de beste manier om naar Nederlandse radiostations te luisteren.
  3. XiiaLive.
  4. Radio FM.
  5. Spotify.
  6. Radio.net.